VORES BAGGRUND

Hos Kreativtfoto handler det at få taget billeder, om magi, følelser og minder. Vi leverer altid høj kvalitet og samler på glade kunder. Hos os skal der altid være tid til kaffe og sludder, før vi leger os igennem billederne. Oplevelsen hos fotografen skal hver gang, være en sjov og mindeværdig oplevelse, præcis som billederne bliver det.

Det skæve, sjove og ærlige

Hos kreativtfoto er vores opgave at fange det skæve, sjove og ærlige billede, præcis når det opstår - det er magi. Vores vigtigste opgave for det gode billede, er en skøn gryderet af kunst, håndværk, ihærdighed og kreativ ”ballade”. Så kort sagt, hos os er et smukt billede ikke helt nok, du skal kunne mærke billedet også flere år efter. Vi arbejder naturligvis ude i miljøet, hvor i er, og hvor i holder jeres fester. Vi føler os meget begæret over at være en del af jeres store begivenheder og går til opgaven med ydmyghed, dialog, masser af interesse og grin, samt er stor portion kreativ og “ lidt krøllet hjerne”.

Vi gør en dyd ud af at forstå firmaet

Erhvervslivet er en naturlig del af hverdagen hos kreativtfoto, her arbejder vi på at skabe anderledes, levende, naturlige og vigtigst af alt ægte portrætter, situationsbilleder m.m. Vi gør en dyd ud af at forstå firmaet, jeres værdier og ikke mindst fremtidsvisioner, så vi er rustet til at illustrerer præcis det I står for. Vi kommer naturligvis hvor i er og skaber i god og effektiv dialog, lige det twist, der skal til for at krydre jeres elektroniske visitkort, til præcis det i ønsker.

Hos Kreativtfoto, har vi sååå meget mere i ærmet, vent ikke, lad os være med til at skabe jeres minder...